Trg A. Stračevića (Pothodnik)

31 000 Osijek

Mob: 091/500-3554

Mob: 091/177-7714

Stjepana Radića 19a

31000 Osijek

MOB: 091/157-0611

Bole Express izrada ključeva

Graviranje

Obrt sa vrhunskom opremom i velikim iskustvom

Kontaktirajte nas

O nama


Bole expres izrada ključeva nalazi se u Udruzi profesionalnih ključara hrvatske. Nudimo vam brzu, preciznu i kvalitetnu izradu svih tipova ključeva. Cilindrični, cilindar specijal, auto ključevi, auto specijal, sefovski, mul-t-lock, križni, u boji, wertheim, školjke za kodirane auto ključeve identične originalu. Osim izrade ključeva bavimo se prodajom cilindričnih, industrijskih i protuprovalnih brava, brava za metalna vrata svih dimenzija, cilindara; AGB, mul-t-lock, titan, BKS, te okova za vrata.

Nudimo Vam i usluge graviranja, popravak svih vrsta brava, izradu ključa po bravi, usadne brave, razne bravice tipa za poštanske sandučiće i namještaje, te silca program ključeva za izradu matrice. Bole expres ima i abloy sistem protec cilindar koji obuhvaća najvišu zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja ključeva. Zastićen je profil i ne može se kopirat ključ bez kartice koju posjeduju sam vlasnik. Unutar svakog cilindra nalazi se čip koji ima vezu sa čipom u ključu, kada stavite ključ u cilindrični uložak, čip koji se nalazi u ključu mora prepoznati čip koji se nalazi u cilindru i tek tada možete otvoriti cilindar. Cilindri su osigurani od lomljenja i bušenja, izvlačenja jezgre, protiv otvaranja sa Posebnim alatima i antibumping, do sada je najsigurniji sistem na tržištu.

Abloy ima sve vrste brava. Posjedujemo lokote titan, iseo, cisa, zatim kućne brojeve od mesinga i u inox izvedbi, gumice za obilježavanje ključa, razne sisteme koji otvaraju više brava i lokota istim ključem, posjedujemo također i veliki izbor vratašaca za poštanske ormariće (pojedinačne i kao boks za zgrade).

Zadovoljstvo će nam biti ako nas posjetite u našem maloprodajnom prostoru u Osijeku ili nas kontaktirate.